Ügyfélszolgálat
(06 1) 487 99 00


Általános ismertető

A NOVOTRON a biztonságos, közvetlen és nagy sávszélességű Üzleti internet-szolgáltatásait saját üzemeltetésű MLLN (L2, 802.1ad Provider Bridges ) vonalain biztosítja Partnerei részére.

Az Üzleti internet-szolgáltatás a menedzselt bérelt vonali szolgáltatáshoz hasonlóan napjaink létező legmagasabb biztonságát nyújtó, három szinten felügyelt távközlési szolgáltatása.

A szolgáltatás alapértelmezetten is magas rendelkezésre állású >99,8%, de szükség esetén saját tulajdonú optikai hálózatunkon, teljesen nyomvonal független 99,99%-os rendelkezésre állású összeköttetést tudunk biztosítani Partnereink részére.

A Novotron AS száma: AS2053.

A NOVOTRON jelenleg a BIX-hez a SZTAKI-ban (H-1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.) kapcsolódik. A kapcsolódási interface GE, a kapcsolat sávszélessége 1Gbit/s.

Nemzetközi irányba szolgáltató redundáns kapcsolattal rendelkezik, két szolgáltatónál GTS (AS3340), Doclerweb (AS34655) 1 Gbit/s-es sávszélesség áll rendelkezésre.

A NOVOTRON Partnerei részére BGP4 routing szolgáltatást is nyújt.

A Parnerek által bérelt a RIPE-nál bejegyzett IP tartományokkal kapcsolatos adminisztrációt elvégzi, azokat hirdeti hálózatán, valamint másodlagos levelezési és name szerverszolgáltatásokat is nyújt.

Ugrás a lap tetejére


Small Business Internet

A Small Business Internet szolgáltatás elsősorban a kis- és középvállalatok, intézmények részére nyújt professzionális internet-hozzáférést.

A szolgáltatás elsősorban szimmetrikus sávszélességű-internet hozzáférés, melyet saját tulajdonú menedzselt bérelt vonalon (MLLN) nyújtunk, mely vonal akár VPN hálózatok, vagy térfigyelő-kamerák üzemeltetéséhez is kiválóan megfelel.

A szolgáltatáshoz tetszőleges számú fix IP cím rendelhető, az előfizetett szolgáltatás sávszélessége garantált, valamint a rendelkezésre állás is magasabb mint 99,5%.

A szolgáltatás nyújtása során nem korlátozzuk sem a letöltési, sem a feltöltési adatmennyiségeket.

Kapcsolódó szolgáltatásként mail relay szolgáltatás is rendelhető az SBI szerződések esetén.

A szolgáltatás átadási interfésze 10/100/1000 BaSe-T /SX /LX
Ugrás a lap tetejére


Kapcsolat

Értékesítés: (06 40) 918 023


Technikai információk, segítség nyújtás, hiba bejelentés:
Ugrás a lap tetejére