A NOVOTRON cégcsoportról

Ügyfélszolgálat
(06 1) 487 99 00


Sebességteszt

NOVOTRON Csoport első tagja, a Novotron Kft. 1988-ban alakult, kezdetben a fő tevékenységi köre a kábeltelevíziós és optikai hálózatok építése és üzemeltetése volt.

A Cégcsoport a szolgáltatási tevékenységeket folyamatosan bővítve, a piaci igényeket figyelembe véve többszörös átalakulás után érte el mai formáját, ahol az egyes távközlési feladatok és szolgáltatások jól átlátható módon, egymástól elkülönülve működnek, elősegítve ezzel Ügyfeleink és Partnereink gyors kiszolgálását.

A Novotron Csoport tagjai (Cor@Net Távközlési Zrt., a Novotron Informatikai Zrt. és a Novotron Holding Kft.) az elmúlt 20 év alatt jelentős távközlési rendszert hoztak létre.

Az elmúlt évek során a Cégcsoport kiépítette saját tulajdonú optikai hálózatát, kábeltelevíziós hálózatát valamint mikrohullámú rendszereit is.

A Novotron Csoport szolgáltatásaival a távközlési piac legtöbb területén jelen van, Magyarország több pontján. A budapesti hálózat kiépítése mellett a Cégcsoport jelentős fejlesztéseket folytat több vidéki nagyvárosban és kistérségben egyaránt.

A Cégcsoport alépítményeivel, optikai kábelrendszereivel, mikrohullámú és CATV alapú adatátviteli rendszereivel Magyarország egyre több pontján teszi elérhetővé szolgáltatásait.

A Novotron Csoport a távközlés területén további beruházások megvalósítását, ezen infrastruktúra fenntartását, üzemeltetését és továbbfejlesztését, valamint különféle távközlési szolgáltatások folyamatos fejlesztését, bővítését tűzte ki maga elé célul. A fejlődési irány magában foglalja az Ügyfelek egyre magasabb színvonalon történő kiszolgálását, a szolgáltatások minőségi szinten tartását, fejlődését.

A sikeres és hosszú távú együttműködés érdekében, a piac magas színvonalú, gyors kiszolgálásával állunk Ügyfeleink és Partnereink rendelkezésére. Cégcsoportunk a piaci és technikai fejlődést nyomon követve, mindig a piacon elérhető legmagasabb színvonalú, kiváló minőségű eszközökkel és rendszerekkel szolgálja ki Ügyfeleit és Partnereit.