Lakossági szolgáltatások a Cor@Net Zrt.-től

Ügyfélszolgálat
(06 40) 918 023

Szolgáltatási területek

Alsómonostor
Bugac
Bugacpusztaháza

Támogatás

A NOVOTRON Csoport ÚSZT pályázati weboldala

A NOVOTRON Csoport UMFT pályázati weboldala
Sebességteszt


Internet akció

Alsómonostor, Bugac és Bugacpusztaháza településeken továbbra is akciós feltételeket biztosítunk minden új előfizetéshez.

A részletekért kattintson!

Továbbiak...

Get Adobe Flash player

Szolgáltatásaink

Analóg televízió

A Cor@Net Zrt. soros, vagy korszerű, csillagpontos hálózaton keresztül magas színvonalon nyújt kábeltévé szolgáltatásokat előfizetői részére, mely szolgáltatás minősége független az időjárási és légköri viszonyoktól.

A szolgáltatás további előnye, hogy egyetlen előfizetési díjért cserébe, egyszerre akár 3 televízió készüléken nézhet más-más műsort, és ehhez nincs szükség külön dekóder megvásárlására, vagy bérlésére, egyszerűen a tv távirányító segítségével kiválaszthatóak a műsorok.

Leggazdagabb programcsomagjaink több mint 30 televíziós csatornát tartalmaznak, amelyből a család minden tagja kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt, legyen az akár rajzfilm, zenei, sport, természettudományos vagy film csatorna.

Regionális TV csatornák is megtalálhatók programunkban, így még több információt szerezhet környezetéről.

A különféle elfogadható árú műsorcsomagok - szolgáltatási területtől függően - akciósan már bruttó 1 650 Ft-tól elérhetőek.
Digitális televízió

A Cor@Net Zrt. a HelloHD Kft-vel közösen 2011-ben kezdte el digitális televízió programcsomagjainak szolgáltatását, mely újabb előrelépést jelentett a fejlődés, a modernizáció és az innováció útján. A folyamatos hálózat rekonstrukciók ellenére a Digitális csomagkínálatunk sajnos még nem érhető el minden szolgáltatási területünkön.

A digitális technológiának köszönhetően az eddigi, analóg csatornáinkon túl újabb, még szélesebb érdeklődési kört érintő csatornákat tudunk továbbítani.

A csatornák számának bővülése mellett az új szolgáltatás legfontosabb jellemzője, hogy a napjainkban elérhető legjobb kép- és hangminőség jut el az Előfizetőinkhez az összes nálunk előfizetett csatorna esetében. A hangminősége megegyezik a DVD filmeknél már megszokott, kiváló minőségű hanggal.

Prémium kategóriás csomagjaink választása esetén FullHD minőségű képet továbbítunk Ön felé.

További újdonság, hogy digitális szolgáltatásunkat CI modullal is igénybe vehetik Előfizetőink, amennyiben arra alkalmas TV készülékkel rendelkeznek. Ezen technikai a megoldással az összes csatorna digitális felbontásban látható, úgy hogy a csatornaváltáshoz és a TV készülék kezeléshez, elegendő csupán egyetlen távirányító (a TV készülék gyári távirányítója).
Internet

Kábeltelevíziós hálózaton nyújtott szélessávú internet szolgáltatás.

Böngésszen Ön is kötöttségek nélkül!

Korlátlan adatforgalom, megbízható hálózati infrastruktúra, az Ön igényei szerinti sávszélességgel.

Akár 80/80 Mbit/sec szimmetrikus le- és feltöltési sebesség rendkívül kedvező áron (szolgáltatási területtől függően)!

Internet szolgáltatásunk mellé igénybe vehet többek között: fix IP címet, domain nevet, e-mail szolgáltatást.
Digitális telefon

Telefonszolgáltatásunk kizárólag az FTTH-s technológiával kialakított szolgáltatási területeinken érhető el.

Bár sokak szerint a vonalas telefonok kora lejárt és a jelen a mobilitásról szól, de ne felejtsük el a mobilitásnak jelentős költségei lehetnek, a mobiltelefonálás hatalmas kiadásokat generálhat, és akár hónapról-hónapra érezhetőek ezen költségek.

Sok esetben a mobil-mobil hívások, vezetékes hívással is helyettesíthetőek lennénk, és felméréseink szerint a vezetékes telefonálással akár harmadára is csökkenthetőek a telefonálási kiadások.

Hogy a vezetékes telefonszolgáltatás létjogosultságát tovább bizonyítsa a Cor@Net Távközlési Zrt., ezért saját és Stratégiai Partnereivel szerződött lakossági ügyfeleik részére biztosítják a hálózaton belül történő díjmentes hívásindításokat.

Helyhez-kötött telefonszolgáltatásunk további előnye, hogy meglévő internet, vagy tv előfizetési szerződése esetén, az Előfizetőnél korábban elhelyezett eszközön – külön kiszállás és kábelezés nélkül – távolról engedélyezhető akár két analóg telefonvonal is.Közös értesítés szolgáltatási terület átadásáról
(2016.11.22.)

Tisztelt Előfizetőink!

A Cor@Net Zrt. és a Vitech „UNO” Kft. ezúton tájékoztatja, hogy Ácsteszér, Bakonysárkány, Bakonyszombathely, Réde, Táp és Tárkány településen üzemelő kábeltelevíziós hálózat ismét a Vitech „UNO” Kft. tulajdonába került. A jelenlegi kábeltelevíziós szolgáltató a Cor@Nrt Zrt. 2016.... [a részletekért kattintson]
Módosított ÁSZF-ek
(2016.11.10.)

Tisztelt Előfizetőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy vezetékes műsorelosztási szolgáltatásaink és internet elérési szolgáltatásaink Általános Szerződési Feltételei 2016. november 18-ával módosulnak.

Tovább a letölthető dokumentumokhoz...

Cor@Net Távközlési Zrt.
Tanúsítványok megtekintése
(2015.7.3.)

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket arról, hogy a 2003. évi C. törvény (Eht.) szerinti tanúsításokat az informatikai rendszer zártságáról megtekinthetik weboldalunkon.

Tovább a letölthető dokumentumokhoz...

NOVOTRON csoport

Továbbiak...